Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen

Bioresonantie

Heeft u klachten als vermoeidheid, allergieën, of andere klachten die u maar niet opgelost krijgt? Of bent u op zoek naar een, meer pure, oplossing voor uw klachten?

Dan is Bioresonantie wellicht iets voor u. Bij de Mora bioresonantie wordt naar uw totale energiebeeld gekeken door middel van een meting via de meridianen en daarbij krijgt u een overzicht van uw totale gezondheid. Verstoringen in uw balans worden zichtbaar dankzij de metingen, en kunnen met behulp van bioresonantie gelijk ontstoord worden. In het kort: terug in balans brengen en herstel in gang zetten. Dit kan eventueel worden ondersteund met homeopathische middelen (als celzouten of ortho moleculaire middelen). 

“Niet goed in uw vel….”

Als u naar uw lichaam kijkt, heeft u een gaspedaal, het zogenaamde sympathische zenuwstelsel en een rem, die het parasympatische zenuwstelsel heet. Bij overbelasting blijft de sympathicus steeds maar aanslaan; uw lichaam staat continue op het gaspedaal, in de overlevingsmodus, wat uiteraard uitputtend is. Deze stress ondermijnt uw immuunsysteem, waardoor de belasting steeds maar toeneemt en uw klachten verergeren. De stress kan onder andere worden uitgelokt door:

  • Emotionele belasting
  • Stralingsbelasting
  • Vaccinaties
  • Littekenbelasting 
  • Virussen, bacteriën en parasieten
  • Voedingsallergieën 

Bioresonantie therapie is zeer effectief bij het behandelen van veel verschillende klachten en aandoeningen, door de balans te herstellen en de belasting te verminderen, ofwel ontstoren. Denk aan vermoeidheidsklachten, allergieën, burn-out, huidaandoeningen, maar ook KNO-problemen, pijnklachten en blessures. Veel is meetbaar en bekeken wordt of, en waar, uw immuunsysteem ondersteuning nodig heeft. 

Sandra de Wijn combineert de meetbaarheid en mogelijkheid tot ontstoren, zodat hierna het lichaam zich kan gaan herstellen. Dit door middel van een opbouwfase, die eventueel ondersteund kan worden met gesprekken, homeopatischemiddelen, orthomoleculaire middelen, celzouten & bloesemremedie.